load icon
CHARLOTTE BOELSKOV10783-12191

'Perfekt'

Solgt

Hånden illustrerer det at se skønheden i det ”uperfekte” og det at blive bevidst om, at ingen er perfekt. Hånden er fremstillet af forskelige størrelser glas stykker. Glasset er brændt så det lige smelter lidt sammen, men stadig bevarer det enkelte glasstykke størrelse/struktur. Håndformen har jeg fremstillet i papirler som har stået til tørring i minimum 3 uger, herefter udbrændt før den bruges til at forme glasstykkerne til en hånd. Hånden er sat fast i en halv brosten.

Kunstner: Charlotte Boelskov
Segement:  Committed artist
Kunst:  Glas , Brosten
Produkt info:
Bredde: 15 cm,  Højde: 18 cm,  Dybde: 15 cm

VEJLEDNING I AT KØBE KUNST AF KUNSTNEREN

Ved at benytte kontaktformularen nederst på siden kan du kontakte kunstneren direkte. Formularen opretter en chat, hvor du kan udveksle beskeder med kunstneren og modtage notifikationer, hver gang der sendes en besked. Du kan vælge at modtage notifikationerne via mobil eller mail.

Ved køb af et kunstværk på Kunstsamlingens hjemmeside, følger der altid et ægtheds certifikat med. Kunstværket er registreret hos kunstsamlingen og du vil altid kunne finde kunstværket ved at scanne QR-koden på certifikatet. Det er vigtigt at spørge kunstneren om at få udleveret dette certifikat.

Ved at bruge denne service køber du direkte af kunstneren, uden at gøre brug af Kunstsamlingens køberservice.
'Perfekt' | Kunst
Eksempel på et certifikat.

Kontakt Charlotte Boelskov

Hvis du har spørgsmål til min kunst eller er interesseret i at købe et af mine kunstværker, er du mere end velkommen til at kontakte mig via denne formular.