load icon
Undgå at blive snydt af NFT'er som Kunstner

I nutidens digitale æra har Non-Fungible Tokens (NFT'er) åbnet døre for kunstnere, der ønsker at eksperimentere med digitalt indhold og finde nye måder at sælge deres værker på. Men risici...

Læs mere...
Forhistorisk kunst

Forhistorisk kunst er et fascinerende vindue til fortiden og menneskets tidligste kreative udtryk. Disse gamle kunstværker er en slags tidsmaskine, der tager os tilbage til en tid, hvor mennesker levede i meget forskellige forhold end dem, vi kender i dag

Læs mere...
Leonardo Da Vinci

Leonardo da Vinci, født den 15. april 1452 i Vinci, Italien, anerkendes bredt som en af de største polymater i historien. Hans kunstneriske talenter kombineret med hans videnskabelige nysgerrighed gjorde ham til en sand renæssancemand.

Læs mere...
Kvalitets malerier

Det kan være du synes, det er et mærkeligt spørgsmål. Fordi selvfølgeligt skal dit maleri være i en ordentlig kvalitet. Men kvaliteten af et maleri, og de materialer...

Læs mere...
Opbevaring og håndtering af malerier

For at mindske store skader og derved undgå dyre restaureringer er det vigtigt at vide, hvordan man passer på sine kunstværker. Kunst ældes og nedbrydes som alle andre materialer, og der opstår...

Læs mere...
Den sorte trend

I løbet af det seneste år er vi alle begyndt at dekorere eller nyindrette vores hjem i stor stil! På grund af coronakrisen har vi alle brugt mere tid derhjemme, hvilket har ført til, at vi har ændret vores interiør eller fået det til at føles hyggeligere derhjemme.

Læs mere...
9 ting du skal vide om kunstprint

En Købs Guide til kunstprint: Fra stentryk til gicleé print, en introduktion om originaler til optryk, vigtigheden af de forskellige typer papir m.m.

Læs mere...
Hvordan køber jeg et kvalitetsmaleri?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvorfor du vil købe et maleri. Skal maleriet udsmykke dit hjem, eller skal det være en investering, som med tiden forhåbentlig stiger i værdi?

Læs mere...
Commited Artist index

Are you an artist and live in the nordic countries?
Then Join the - Nordic art and enjoy the thousand of follows we have.

Læs mere...
Hvordan køber jeg et kvalitetsmaleri?

Når du har fundet et maleri, som taler til dig, som er malet på og med kvalitetsmaterialer, og som du har råd til, er det tid til at kigge på de mere praktiske ting.

Læs mere...
Hvordan køber jeg et kvalitetsmaleri?

Hvis du har mulighed for det, bør du tage en snak med kunstneren. Find ud af, hvad han eller hun vil udtrykke med sit maleri, og hvilke materialer der er anvendt.

Læs mere...
Giclée print

For at kalde et print et Giclée print, er der en del standarter man skal overholde. Lysfastheden af blækket på det færdige print skal være højere end 6 på The Blue Wool Scale.

Læs mere...
Portrætkunstens mange ansigter

Svenskerne løb med de tre hovedpriser i Carlsbergfondets konkurrence "Portræt Nu 2019"

Læs mere...
Kunstsamlingen mission og ide

Vores mission er at være den bedste samarbejdspartner for såvel kunstner som køber. At udbyde, rådgive og inspirere til det bedste match mellem værker og ønsker.

Læs mere...